• Fri brevfrakt (spårbart från 59kr)
  • Snabba leveranser med Instabox
  • Öppet köp i 90 dagar

 Fri brevfrakt

 90 dagars öppet köp

Samsung Galaxy Note 20 Skal

Bästsäljare

Filter:

Färg

  • Stäng

Egenskaper

  • Stäng

Material

  • Stäng

Varumärke

  • Stäng

Ett mobilskal till Samsung Galaxy Note 20 har i första hand uppdraget att skydda din käraste ägodel, men även att förbättra eller addera något till utseendet på telefonen. Mobilskalen har allt från simpla enfärgade höljen till speciella egenskaper med tryck och häftiga designer. Skalen kan bestå av olika typer av material och ha olika typer av skydd i sig. Vissa skal är lite mer stöttåliga och vissa ger ökad täthet, perfekt ifall man befinner sig nära vatten och behöver skydda sin smartphone mot vattenskador. Ta en titt i vårt sortiment och hitta din favorit redan idag!

Idag använder sig tillverkarna en uppsjö av material som exempelvis silikon, TPU, metall, äkta läder, hårdplast och trä. SIlikon är ett populärt material eftersom materialet är lite flexiblare och fungerar som lite stötdämpning och skydd för din telefon. Det ger även ett halkfritt grepp när du använder dig av din Samsung Galaxy Note 20. TPU har ungefär samma egenskaper som silikon. Önskar du ett robustare Note 20-mobilskydd som ger ett tuffare skydd för din Galaxy Note 20 så kan SkalHuset.se tipsa om ett skal i metall. Då använder man oftast aluminium eftersom man vill ha mobilskyddet både starkt och lätt. Metallskal kan vara lite dyrare än plast och det är på grund av ett dyrare material. Läderskal är näst intill alltid plastskal som är klädda i tunna lager av läder. Läderskalen till Samsung Galaxy Note 20 finns i både äkta läder och konstläder, som även kallas PU-läder. PU-läder är konstläder som behandlats med polyuretan. Sen har vi plastskal som finns i många olika varianter. Polykarbonat används ofta vid tillverkningen av plastskal för att ge mer hållbarhet och flexibilitet. Plastskalen är inte lika stöttåliga som silikon eller TPU, men plastskal till Note 20 är kanske ett av de mest populära alternativen att välja. Träskal är ofta betydligt dyrare än övriga skal och materialet ger en fast känsla av äkta trä i handen. SkalHuset.se har idag en hel del olika tillverkare och varumärken av olika sorter som exempelvis populära Spigen, för att nämna ett populärt märke. 

SkalHuset.se har många års erfarenhet av att leverera mobilskal till alla möjliga olika sorters mobiler. Om du behöver råd eller tips inför ditt köp så finns vår kundtjänst till din tjänst. Kundtjänsten finns över mail, chatt, SMS, Whatsapp, Facebook Messenger och telefon. Kundtjänsten tar gärna emot alla typer av frågor eller önskemål om olika produkter. Vi finns här för att hjälpa dig inför ditt köp av skal till Samsung Galaxy Note 20. Välkommen till SkalHuset.se!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen