• Fri brevfrakt (spårbart från 59kr)
  • Snabba leveranser med Instabox
  • Öppet köp i 90 dagar

 Fri brevfrakt

 90 dagars öppet köp

Samsung Galaxy S10 Plus

Bästsäljare

Filter:

Färg

  • Stäng

Produkttyp

  • Stäng

Egenskaper

  • Stäng

Material

  • Stäng

Varumärke

  • Stäng

Snart är det dags för presentationen av den efterlängtade Samsung Galaxy S10 Plus. Det vi vet med säkerhet är att alla detaljer kommer att offentliggöras den 20:e februari. Men som vanligt föregås dessa typ av slapp av mobiltelefon av massa rykten. De rykten som brukar kommer visar sig till slut att stämma, men det enda man vet med säkerhet är att processor, minnen, kamera, skärm och all typ av hårdvara kommer att uppgraderas. Men exakt till vad och hur, det får vi vänta lite längre på! Samsung kommer uppdatera designspråket på den nya S-serien, vilket kommer göra att kameran på fronten kan uppfattas som en liten ö på skärmens yta, vilket är ett spännande grepp mot de tidigare “flärparna” som många kör med.

Samsung Galaxy S10 Plus Skal

Vi kan redan idag erbjuda dig som kund Galaxy S10 Plus skal. Dessa ska är tillverkade efter de uppgifter som läckt ut. Och när tillverkarna är 100% säkra på att de stämmer, börjar de tillverka sina Galaxy S10 Plus mobilskal. Oftast brukat dimensioner och hårdvara stämma överens med det som florerar på internet, det som inte brukas nämnas i förväg är nya egenskaper och funktioner, där brukar företagen vara bättre att att hemlighålla. Med tanke på av S10 Plus ryktas att kosta, är det självklart att du ska utrusta din nya telefon med ett Galaxy S10 Plus skal, gärna så att du har mobilskalet innan du köper själva mobilen!

Samsung Galaxy S10 Plus Fodral

Vi erbjudar dig som kund även Galaxy S10 Plus fodral redan idag. Vi har olika modeller och typer av fodral, där kanske plånboksfodral med sina kortfack är de populäraste, just för att slippa ta med sig plånboken ut. Med en stor variation av Galaxy S10 Plus mobilfodral hoppas och tror vi att du som kund ska hitta just det fodralet du eftersöker. oavsett om vilken färg eller material du föredrar, är vi säkra på att ditt Galaxy S10 fodral finns hos oss. Vi kommer var de lider även kunna erbjuda dig som kund Galaxy S10 Plus mobilfodral från en uppsjö av tillverkare, så som Samsung själva, Otterbox, Spigen med flera. Kika in hos oss då och då, för att inte missa några nyheter!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen