• Fri brevfrakt (spårbart från 49kr)
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

 Fri brevfrakt

 90 dagars öppet köp

Bästsäljare

Filter:

Färg

  • Stäng

Egenskaper

  • Stäng

Material

  • Stäng

Den bästa försäkringen du kan skaffa till din nya telefon är ett mobilfodral som skyddar smartphonen. Det finns många olika upplagor av fodral - allt från plånboksfodral till enklare mobilfodral utan extra fack. Mobilfodral är ofta rejält skyddande och kombinerar snygg design med enkel åtkomst till din OnePlus 8 Pro. Skalhuset.se strävar efter att erbjuda fodral som håller kvalitén över tid och till konkurrenskraftiga priser. Våra fodral och produkter är testade och alltid tillverkade med kärlek och kvalité. Om du söker ett fodral till OnePlus 8 Pro så erbjuder vi en del olika varianter - du finner alla produkter här på vår produktsida.

Det finns många olika typer av mobilfodral som passar till OnePlus 8 Pro och en del av fodralen är tillverkade i materialet PU-läder och TPU. Fodralet finns i kulörerna Litchi Svart, Vintage Grå, Vintage Blå, Vintage Khaki. Vintage Brun och slutligen Vintage Magenta. I mobilfodralet så finns ett kortfack där du kan förvara t ex bankkort, körkort eller andra typer av kort. Det finns även en stativfunktion som gör att du kan ställa telefonen på ett bord samtidigt som du grejar med någonting annat. En väldigt uppskattad funktion av våra kunder. 

I denna typ av mobiltelefonfodral håller en magnetisk flärp fodralet stängt och säkert. Man får ett högre antal fack, totalt upp till tio stycken kort och även tre större fack för exempelvis kontanter. Det finns även ett fack med dragkedja för den som vill förvara mynt eller liknande saker. Detta fodral är även avtagbart och du kan enkelt ta loss telefonen från fodralet. Materialet är i splittläder och TPU. Samtliga fodral brukar även ha en mjuk stoppning på insidan vilket ger din telefon bättre skydd och dämpning vid eventuella fall. Mobilfodralen till OnePlus 8 Pro har ofta en snygg design som passar bra in i din vardag. 

Det är ofta en smaksak vilket fodral man vill använda till sin OnePlus. Vill man ha ett enklare fodral utan myntfack eller extra kortfack, då kan man välja våra enklare varianter som är snyggt designade. Vill man ha lite mer utrymme i sitt mobilfodral, då skulle Skalhuset.se tipsa om att titta på en modell med fler kortfack och myntfack. I dessa typer av fodral finns det utrymme för mycket förvaring i fodralet. Skalhuset.se erbjuder många olika varianter av mobilfodral och oavsett vad du letar efter - du hittar allt hos oss! Om du skulle sakna något i vårt sortiment - hör av dig till vår kundtjänst på support@skalhuset.se. 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen