• Fri brevfrakt (spårbart från 49kr)
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

 Fri brevfrakt

 90 dagars öppet köp

Bästsäljare

Filter:

Färg

  • Stäng

Produkttyp

  • Stäng

Egenskaper

  • Stäng

Material

  • Stäng

Varumärke

  • Stäng

År 2020 tog sig OnePlus verkligen upp till toppen i mobildjungeln. Deras nya flaggskepp har idag en efterlängtad IP68-klassning för vattentålighet. Den erbjuder även trådlös laddning och 5G-stöd. Bildskärmen har också gjort ett ordentligt lyft och i samma veva uppgraderade man även kameran, vilket kanske är OnePlus starkaste del i nya modellen 8 Pro. OnePlus 8 Pro är en välbyggd smartphone och med ett större batteri än föregångaren. Trots det stora batteriutrymmet så är 8 Pro mindre än 7 Pro, vilket är ett gott betyg för tillverkaren. 

Den nya modellen erbjuder både bättre kameror, trådlös laddning och även 5G. Ett stort lyft från tidigare upplagor som släppts. I den nya modellen erbjuds en 6,78 tum AMOLED-skärm med en upplösning på 1440 x 3168. Det är i toppen av marknadens bästa skärmar för smartphones. Användaren får en detaljrikedom i världsklass och en uppdateringsfrekvens på 120 Hz, vilket bidrar till mjuka animationer och telefonen känns kvickare. Man får även en förbättrad ljusstyrka i Display P3-läget och HDR-material blir vackrare och skärmen är lätthanterlig utomhus i dagsljus. OnePlus 8 Pro är för den som verkligen vill ligga i framkant och vara coolast i umgänget!

OnePlus 8 Pro Skal

Ett mobilskal bör alla ha till sin OnePlus 8 Pro. Det är ett sätt att skydda sin telefon mot skador eller vid olyckor. Man får tänka på att telefonen ofta är den mest använda prylen i ett hushåll. Idag betalar man räkningar, läser nyheter och pratar med sina vänner i smartphonen. Därför är det viktigt att ha ett bra skal och skydda sig. Skalhuset.se erbjuder mängder med olika mobilskydd till din OnePlus 8 Pro. Det finns något för alla smaker och Skalhuset.se har många års erfarenhet av mobilskal till smartphones. Vårt motto är att kunna erbjuda någonting för alla med snabba leveranser. Vi erbjuder en uppsjö med mobilskal i hårdplast av märket MOFI. Dessa typer av skal har en skyddande funktion och en snygg design. Mobilskalen finns i färgerna svart, blå och röd. Det finns något för alla. Våra TPU-skal kan liknas vid Silikonskal och är ofta populära eftersom material fungerar som en stötdämpare för din telefon. Man får även ett halkfritt grepp om smartphonen, vilket kan vara en trygg känsla. TPU-skalen har exakt samma egenskaper som silikonskal. Det finns även kraftigare mobilskydd i metall. Dessa typer av skal ger ofta en kraftigare känsla och ger ett hårt skydd för din OnePlus 8 Pro. 

OnePlus 8 Pro Fodral

Den bästa försäkringen du kan skaffa till din nya telefon är ett mobilfodral som skyddar smartphonen. Det finns många olika upplagor av fodral - allt från plånboksfodral till enklare mobilfodral utan extra fack. Mobilfodral är ofta rejält skyddande och kombinerar snygg design med enkel åtkomst till din OnePlus 8 Pro. Skalhuset.se strävar efter att erbjuda fodral som håller kvalitén över tid och till konkurrenskraftiga priser. Våra fodral och produkter är testade och alltid tillverkade med kärlek och kvalité. Om du söker ett fodral till OnePlus 8 Pro så erbjuder vi en del olika varianter - du finner alla produkter här på vår produktsida.

Det finns många olika typer av mobilfodral som passar till OnePlus 8 Pro och en del av fodralen är tillverkade i materialet PU-läder och TPU. Fodralet finns i kulörerna Litchi Svart, Vintage Grå, Vintage Blå, Vintage Khaki. Vintage Brun och slutligen Vintage Magenta. I mobilfodralet så finns ett kortfack där du kan förvara t ex bankkort, körkort eller andra typer av kort. Det finns även en stativfunktion som gör att du kan ställa telefonen på ett bord samtidigt som du grejar med någonting annat. En väldigt uppskattad funktion av våra kunder. Hos Skalhuset.se är det bara att välja och vraka. Saknar du något i vårt sortiment - kontakta oss på support@skalhuset.se. 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen