• Fri frakt över 100kr (spårbart från 59kr)
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

  Fri frakt över 100kr

  90 dagars öppet köp

Samsung Galaxy S21 Skärmskydd

Bästsäljare

Filter:

Färg

  • Stäng

Produkttyp

  • Stäng

Egenskaper

  • Stäng

Material

  • Stäng

Varumärke

  • Stäng

Samsung Galaxy S21 Skärmskydd

Med sin stora skärm, otroliga färgåtergivning, snabba processor och tre grymma kameror på baksidan är Samsung Galaxy S21 något utöver det vanliga. Är du en lycklig ägare av denna smartphone är det bara att gratulera! Men för att du inte ska behöva oroa dig för att tråkiga repor och irriterande sprickor ska störa din skärmupplevelse är det en bra idé att investera i ett prisvärt, högkvalitativt och stöttåligt mobilskydd. Vi på SkalHuset.se erbjuder skärmskydd anpassade för Galaxy S21 från välrenommerade varumärken som ser till att hålla den generösa skärmen skyddad, samtidigt som du kommer att kunna fortsätta att njuta av dess högklassiga egenskaper precis som vanligt. Välj bland skärmskydd i full size som täcker hela skärmen och mindre varianter som erbjuder ett skydd för exempelvis telefonens kameror. Här finns något för alla önskemål och behov!

Skärmskydd som håller reporna borta

Ett skärmskydd fungerar som ett extra lager som tar emot de smällar och rispor som annars hade hamnat direkt på skärmen. Med ett sådant riskerar du alltså inte att drabbas av sprickor som stör din användarupplevelse eller som sänker andrahandsvärdet om du någon gång skulle vilja sälja vidare din Galaxy S21. De skydd som du hittar i vårt sortiment är tillverkade av högkvalitativa och oerhört slitstarka material som härdat glas och plastfilm för att klara av att stå emot tuff yttre påfrestning, samtidigt som känsligheten i skärmen är precis lika hög som tidigare. Vissa av våra mobilskydd är till exempel tillverkade av material som från början utvecklades för militärt bruk där det skulle skydda rotorbladen på helikoptrar från att nötas av ökensand. Det ger en bra känsla för hur slitstarkt materialet verkligen är! Plastfilmen kommer i ett optiskt klart utförande och erbjuder livstidsgaranti mot missfärgningar och sprickbildningar orsakade av UV-exponering och tål såväl frysningstemperaturer som hög värme samt slitage från stenar och andra nötande element.

Lätta att applicera

För att ge dig ett så bra slutresultat som möjligt är skärmskydden framtagna för att vara mycket enkla att applicera. Skydden är skräddarsydda för att ligga perfekt över skärmen på din S21 och är designade med en liten öppning för att inte täcka kameran på framsidan. Tillsammans med skärmskydden följer ofta tillbehör såsom appliceringspray, appliceringskrapa och putsduk för att du ska kunna förbereda din skärm för att erbjuda ett så bra fäste som möjligt och sedan enkelt få det att hamna i rätt position på skärmen. Väl på plats sitter det säkert utan att glida runt och ser till att bevara skärmen som ny, trots intensiv användning. Hitta ett passande skydd för din Galaxy S21 och andra mobilmodeller med högfunktionella egenskaper som anti-blue light, privacy och anti glare online i vårt breda sortiment och beställ med snabb leverans och fri frakt från SkalHuset.se idag!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen