• Fri frakt över 200kr (spårbart från 59kr)
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

  Fri frakt över 200kr

  90 dagars öppet köp

iPhone 13 Pro Max Skärmskydd

Bästsäljare

Filter:

Färg

  • Stäng

Produkttyp

  • Stäng

Egenskaper

  • Stäng

Material

  • Stäng

Varumärke

  • Stäng

iPhone 13 Pro Max Skärmskydd

Mobilskärmen är en känslig och ömtålig del av telefonen som lätt kan få repor eller sprickor. Många av oss känner säkert igen den bittra känslan av att behöva betala reparationer av skärmar som fått sprickor efter ett olyckligt fall. Om du väljer att applicera ett tåligt skärmskydd över din telefon redan från början kan du undvika onödiga kostnader för reparationer, och dessutom ge telefonen ett ständigt skydd mot repor och slitage som uppstår vid daglig användning. Har du en iPhone 13 Pro max? Här kan du hitta praktiska skärmskydd som sömlöst appliceras över din stora skärm och bidrar till en längre livslängd och ett högre andrahandsvärde på din telefon.

Skydda din mobil mot repor och sprickor

Att köpa ett skärmskydd är både mer prisvärt och lättare än att byta skärm på telefonen, och framförallt mycket billigare än att behöva köpa en ny mobil. Ett skärmskydd gör större skillnad än du kan tro, det är både repsäkert och stöttåligt och ger din telefon ett extra skydd både vid olyckor och vardagligt bruk. Vi erbjuder varianter i både plastfilm och härdat glas som passar till din iPhone 13 Pro Max. Du behöver inte oroa dig för att touchfunktionen ska påverkas, utan skärmskyddet appliceras bara som en extra, stark hinna över den ursprungliga skärmen. Om du söker ett extra robust skydd rekommenderar vi vårt skärmskydd i härdat glas. Denna variant tål både slag och stötar och har längre hållbarhet än vår variant i plastfilm. Vårt skärmskydd i plastfilm bidrar dock också med ett säkert skydd som tål både höga och låga temperaturer, och till och med bensin och oljor. 

Komplettera med skal eller fodral

Ett skärmskydd ger säkerhet för din mobilskärm, men även baksidan och sidorna av telefonen kan behöva ett skydd om olyckan skulle vara framme. På SkalHuset.se kan du hitta både mobilskal och mobilfodral i en mängd olika färger, material och utformningar. Med ett mobilfodral kan du skydda din iPhone 13 Pro Max hela vägen runt, medan ett mobilskal skyddar baksidan av telefonen. Fundera på vilka behov du har och välj en modell som passar dig! Ta en titt i vårt sortiment och använd filtreringsfunktionen om du vill underlätta ditt sökande för att hitta den rätta produkten. Vi erbjuder snabba leveranser, flera betalningsmöjligheter och 90 dagars öppet köp på din beställning. Tveka inte att höra av dig till vår kundtjänst om du har några funderingar. Välkommen!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen