• Fri brevfrakt (spårbart från 59kr)
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

 Fri brevfrakt

 90 dagars öppet köp

iPhone 12 Pro Skärmskydd

Bästsäljare

Filter:

Färg

  • Stäng

Produkttyp

  • Stäng

Egenskaper

  • Stäng

Material

  • Stäng

Varumärke

  • Stäng

Det är viktigt för oss på SkalHuset.se att man skyddar sin iPhone 12 Pro. I vårt sortiment hittar du därför marknadens bästa skärmskydd till din iPhone 12 Pro. Dagens skärmskydd skyddar mot smuts och trista repskador som lätt uppkommer i vardagens stress. Du hittar allt du kan önska hos oss på SkalHuset.se. 

Vi har samlat en uppsjö av olika modeller av iPhone 12 Pro skärmskydd. Du kan välja mellaniPhone 12 Pro skärmskydd i härdat glas eller i plast, båda varianterna skyddar din iPhone 12 Pros skärm och du slipper förstöra skärmen det första du gör när du köpt den. Du får även ett fint andrahandsvärde om du i framtiden skall sälja din gamla telefon för att köpa en ny modell. Det är vanligt att man får repor på skärmen ifall man inte skyddar den. Idag finns det många olika varianter av skärmskydd - allt ifrån härdat glas, matt anti-glare, enklare plastfilmer eller Copters populära Exoglass. Vad som passar din iPhone 12 Pro är en smaksak och vi tipsar därför om att läsa noggrant om de olika typerna av mobilskydd. 

När man monterar ett skärmskydd behöver först och främst läsa manualen som följer med i produktförpackningen, dessa manualer brukar vara tydliga och enkla att förstå sig på. Se sedan till att din iPhone 12 Pro är hel och ren och framför allt fri från damm och smuts. Ifall du följer manualen noggrant så kommer du förhoppningsvis lyckas med appliceringen av ditt nya skärmskydd alldeles galant. När man förr i tiden skulle applicera de gamla plastfilmerna så var det lite bökigare. Dagens mobilskydd är generellt sett lite enklare att applicera. 

SkalHuset.se erbjuder alltid bra kvalité på sina utvalda produkter och om det mot förmodan skulle dyka upp en fråga om en viss produkt eller om du har önskemål om en viss produkt - skriv till vår kundtjänst direkt, vi finns till för att hjälpa dig på vägen till ett iPhone 12 Pro skärmskydd. Om du beställer hem en skyddsfilm innan 16:00 en vardag så packar vi och skickar din order samma dag. Du har sedan 90 dagars öppet köp på produkt som ej är öppnad eller trasig. SkalHuset.se erbjuder alltid fri frakt om man väljer vanligt brev i leveransen. Om man skulle vilja ha ett spårbart brev så tillkommer det en avgift på 49 kronor.

Varmt välkommen till SkalHuset.se. Vi ser fram emot att ha dig som kund hos oss!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen