• Fri brevfrakt (spårbart från 59kr)
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

 Fri brevfrakt

 90 dagars öppet köp

OnePlus 9 Fodral

Bästsäljare

Filter:

Färg

  • Stäng

Egenskaper

  • Stäng

Material

  • Stäng

Varumärke

  • Stäng

OnePlus 9 Fodral

OnePlus 9 är en mobiltelefon med många häftiga funktioner och smarta innovationer. Bland annat har mobiltelefonen en högkvalitativ skärm som tillåter dig att scrolla, se på serier, spela mobilspel och vara aktiv på sociala medier utan problem. Telefonen har också en mycket snabb laddningstid och det som kanske sticker ut mest på telefonen i förhållande till dess pris är kameran. Den har utvecklats i ett samarbete med legendariska Hasselblad. 

För att din OnePlus 9 ska hålla länge och för att du ska slippa irriterande repor och stötar ska du handskas varsamt med den. Det är tyvärr inte alltid så lätt då du ju självklart vill ha den med dig vart du än går. Du vill självklart ha den med dig på joggingturen och på jobbet och du vill kunna ha den utan problem i fickan eller i en väska. Med hjälp av ett OnePlus 9 fodral är det inga problem. Fodralet skyddar telefonens båda sidor och du minimerar risken för repor och kantstötningar. På SkalHuset.se finns ett brett utbud av mobilfodral som du enkelt beställer online, alltid med snabba leveranser och 90 dagars öppet köp.

Stort sortiment av mobilfodral till OnePlus 9

I vår webbutik hittar du snygga och trendiga fodral till OnePlus 9. Du kan välja ett enfärgat fodral i till exempel svart eller brunt eller så väljer du ett mer färgglatt i blått, rött eller gult. Vilket material du väljer påverkar också fodralets utseende. Ett fodral i äkta läder ger en elegant och lite lyxig känsla medan ett fodral i silikon känns mer modernt och trendigt. Det finns även fodral i TPU, hårdplast och konstläder, så kallat PU-läder. Många fodral har även smarta funktioner som stativ och korthållare. Ett fodral som även kan fungera som ett stativ är praktiskt när du vill kolla på film eller videochatta utan att behöva hålla mobilen i handen. Med ett fodral med kortfack kan du förvara till exempel kontokort och körkort direkt i fodralet och du slipper ha med dig en plånbok. Vissa fodral stängs igen med magneter, andra med en liten flärp eller en knapp. 

Beställ enkelt online på SkalHuset.se

Välkommen att beställa ett nytt fodral till OnePlus 9 på SkalHuset.se. Här kan du välja mellan flera olika betalningslösningar och fraktalternativ. Om du har några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till vår kundtjänst.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen