• Fri brevfrakt (spårbart från 49kr)
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

 Fri brevfrakt

 90 dagars öppet köp

iPhone SE 2020 Skal

Bästsäljare

Filter:

Färg

  • Stäng

Egenskaper

  • Stäng

Material

  • Stäng

Varumärke

  • Stäng

iPhone SE Skal

Apple iPhone SE är verkligen ett prisvärt alternativ till de dyrare iPhone-modellerna. Trots det lägre priset så förtjänar telefonen fortfarande ett mobilskydd. Vad kan då passa bättre än ett mobilskal? 

Ett mobilskal skyddar baksidan av telefonen mot stötar, repor och fläckar och är en billig försäkring för din iPhone SE. Skalen kan komma i flera olika färger och material, allt för att passa just dig. Oavsett om man vill ha ett enkelt genomskinligt eller helsvart skal eller ett färgglatt och mönstrat skal så finns det du söker här på Skalhuset.se. Man kan med fördel även köpa till ett skärmskydd för det ultimata skyddet av din iPhone SE 2020.

Eftersom iPhone SE 2020 har samma chassi och utformning som iPhone 8 så finns det redan mängder av olika iPhone SE mobilskal tillgängliga till telefonen. Våra iPhone SE skal kommer i mängder av olika material såsom TPU, hårdplast (även kallad polykarbonat), PU-läder, silikon, metall, äkta läder. Utöver alla olika material finns det även skal med olika funktioner. Du kan till exempel köpa ett skal som har kortfack eller stativfunktion och även skal som är stöttåliga eller miljövänliga. Välj bland färger som svart, vit, blå, röd, guld, rosa, grön och roseguld. Kombinationerna är nästan oändliga!

Vi kan stoltsera med att vi har massvis av olika varumärken till iPhone SE 2020 som alla tillverkar kvalitativa skal. Vi har världskända varumärken så som: Otterbox, Adidas, Tech21, Spigen och Urban Armor Gear (UAG). 
Gillar man exklusivitet så har vi några varumärken som tillverkar högkvalitativa skal av äkta läder: dbramante1928, Twelve South och Qialino. Det även viktigt att bry sig om miljön så därför erbjuder vi även miljövänliga skal som är tillverkade av biologiskt nedbrytbart material, från dessa varumärken: Key, Protektit och Pela.
Dessa är endast några av alla varumärken vi har som tillverkar iPhone SE 2020 skal. Gå in på vår hemsida så kommer du hitta ännu fler!

När du har hittat det iPhone SE 2020 mobilskal du söker så erbjuder vi gratis brevfrakt med snabb leveranstid. Skulle du inte vara nöjd med skalet så har vi också 90 dagars öppet köp som du kan nyttja. Om du mot förmodan inte skulle hitta det du söker, eller behöver hjälp med något annat, så kan du kontakta vår kundtjänst så hjälper dem dig med ditt problem.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen