• Fri frakt över 200kr (spårbart från 59kr)
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

  Fri frakt över 200kr

  90 dagars öppet köp

iPhone Xs Max Fodral

Bästsäljare

Filter:

Färg

  • Stäng

Egenskaper

  • Stäng

Material

  • Stäng

Varumärke

  • Stäng

iPhone XS MAX Fodral


Ligg steget före och köp ett fodral till din sprillans nya mobil. Hos oss kan du köpa kvalitativa skal och skärmskydd till förmånliga priser. Den nya iPhone XS MAX från Apple är high-tech men skör så kom ihåg att skydda din nya bästa vän!

Vilket fodral är du på jakt efter?
Vi är medvetna om att ingen människa är den andra lik, på samma sätt som ingen mobil är den andra lik. Därför satsar vi på ett brett sortiment som passar alla människor och alla mobilmärken. Till din nya iPhone XS MAX så erbjuder vi exempelvis:

    Mobilskydd
    Mobilfodral
    Plånboksfodral


Vi ser det som en sport att korta ner just din jakt på det perfekta skärmskyddet. Om du beställer ditt perfekta mobilskal i rätt färg, funktion och modell innan 16.00 - så skickar vi din order samma dag.

Våra märken
Du som nybliven (eller gammal) mobilägare och kund, ska kunna hitta ditt perfekta mobilfodral utan krångel. Därför erbjuder vi ett brett sortiment för alla olika tycken och smaker. Här är tre av våra mest omtyckta märken:

Baseus
Baseus är en riktig jätte på mobilskyddsmarknaden. Därför är vi såklart samarbetspartners! Köp deras exklusiva och kvalitativa mobilskydd i härdat glas hos oss. Glöm inte att slänga ett extra öga på deras Touchable Case.

DUXS DUCIS
Dux Ducis har en förmåga att leverera eleganta och snygga mobilskydd till schyssta priser. Därför är vi självklart återförsäljare av deras snygga och användbara skärmskydd. Om du är ute efter lite lyx i vardagen är ett tunt skincase i guld från DUXS DUCIS ditt självklara val.

Apple
Vi på Skalhuset älskar Apple. Och eftersom du är här och letar efter ett case till din nya iPhone XS MAX - så tror vi att du också gör det. Apple kommer med flera funktionella, stilrena och varierande mobilskydd för dig som köper deras mobiler. Apple är bland annat mästare på att skapa användbara Wallet Cases. Du som stolt ägare av den nya iPhone XS MAX kan alltså införskaffa ett schysst mobilskydd som dubblerar som korthållare.

Glöm inte...
Att vi också är återförsäljare av andra tillbehör till din iPhone XS MAX. Hos oss hittar du både trådlösa laddare och stativ!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen