• Fri brevfrakt (spårbart från 59kr)
  • Snabba leveranser med Instabox
  • Öppet köp i 90 dagar

 Fri brevfrakt

 90 dagars öppet köp

Twelve South
Bästsäljare

Filter:

Färg

  • Stäng

Produkttyp

  • Stäng

Egenskaper

  • Stäng

Material

  • Stäng

Passar till

  • Stäng

 

Om företaget

Det lilla företaget med det stora extra! Twelve South har sedan 2009 tillverkat produkter och tillbehör exklusivt till Apples mobiltelefoner, surfplattor, datorer och tillbehör. 

Företaget har inriktat sig på välbyggda produkter med en modern, innovativ design och är baserade i South Carolina, USA. Idag jobbar ca 20 personer på plats och företaget drivs fortfarande av samma familj som en gång startade varumärket. Företaget strävar efter att skapa produkter med samma öga för detaljer och hantverk som Apple´s egna varor. De använder ofta äkta läder och välgenomtänka materialval.

 

 

Om produkterna

Produkterna distribueras runt om i hela världen och i över 50 länder. De består bland annat av fodral och skydd i läder till både iPhone och Macbook men även trådlös ljudadapter och fotoramar med trådlös laddning! Självklart tillverar de även tillbehör till Apple Watch och Apple Pencil.

Samtliga produkter andas kvalitet! Passform och finish är i toppklass och redan 2012 skrev affärstidningen Forbes om Twelve Souths minimalism och förmåga att lansera få men obestridbart välbyggda produkter. De gick så långt som att föreslå att Apple borde köpa upp företaget.

De inkluderar den fantastiska fotoramen PowerPic med trådlös laddning i vit eller svart färg, iPad fodralet BookBook med 2 fasta lägen, ett för tex filmvisning och ett lägre för kreativt arbete med Apple Pencil. Fodralet är dessutom designad som en gammal bok i äkta läder vilket ger ett perfekt retroutseende med insida av mikrofiber för att ge din enhet ett så bra skydd som möjligt.

BookBook finns även till iPhone och till MacBook Pro, under själva datorn har fodralet till MacBook Pro en smart dokumentficka som underlättar hantering av dokument och diverse viktiga papper. Designen ger även möjlighet att gömma undan sin dator från klåfingriga barn eller andra man inte vill ska röra sin dator.

 

Vi på Skalhuset är stolta över att kunna erbjuda våra kunder dessa produkter!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen