• Fri frakt över 100kr (spårbart från 59kr)
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

  Fri frakt över 100kr

  90 dagars öppet köp

Trådlösa Hörlurar

Bästsäljare

Filter:

Färg

  • Stäng

Produkttyp

  • Stäng

Egenskaper

  • Stäng

Material

  • Stäng

Passar till

  • Stäng

Varumärke

  • Stäng

Trådlösa hörlurar är någonting som på senare år slagit igenom rejält. Människan har alltid varit bekväm och väljer oftast den mest bekväma vägen, nästan vilken väg man än talar om. Detta kan vara en av anledningarna till att trådlösa hörlurar på senare år slagit igenom så hårt, det tillsammans med den förbättrade tekniken och kvalitén på ljudet såklart. Vi på SkalHuset.se har under de senaste åren följt denna trend med trådlösa hörlurar och erbjuder idag ett brett sortiment med hörlurar utan sladd från alla möjliga varumärken. 

SkalHuset.se gillar teknik och inte minst att skydda den. Vi vill erbjuda dig som kund de bästa produkterna på marknaden och kan garantera att de trådlösa hörlurarna vi säljer fått ett godkänt betyg av oss på SkalHuset.se. Det breda sortimentet vi erbjuder finns till för att du ska hitta de trådlösa hörlurarna som passar dig allra bäst. Bland våra trådlösa hörlurar kan du helt fritt välja mellan olika färger, modeller, priser och varumärken. Varumärkena vi erbjuder trådlösa hörlurar ifrån är bland annat Urbanista, Defunc, JVC och Yamaha för att nämna några. 

Är du en person som gillar in ear eller over ear hörlurar? Hos oss spelar det ingen roll då vi erbjuder trådlösa hörlurar i båda modellerna. För dig som inte vet skillnaden på ett par in ear och over ear hörlurar så är det precis som det låter, in ear är hörlurar du har i öronen och over ear hörlurar du har över öronen. Vilka som är bekvämast är helt upp till en själv då alla tycker olika men den irriterande sladden som lätt trasslar sig slipper du iallafall på dem båda om du köper dem från kategorin “trådlösa hörlurar” hos oss på SkalHuset.se.  

Alla våra trådlösa hörlurar fungerar till alla smartphones så länge de går att koppla upp på bluetooth. Det är nämligen på det viset du får din mobil att spela musik genom hörlurarna, genom att koppla ihop dem via bluetooth. I och med att hörlurarna saknar sladd måste de kopplas ihop trådlöst vilket vi tack vare bluetooth kan göra. 

Att äga ett par trådlösa hörlurar kan kännas som en befrielse och bekvämlighet i vardagen. Att bara äga ett par hörlurar är för många en stor befrielse men att då också slippa den irriterande sladden gör för många upplevelsen ännu bättre. Med ett par hörlurar kan du lätt koppla bort dig från den riktiga världen för en stund och bara fokusera på dig själv och det du lyssnar på. Att ha ett par hörlurar på motionsrundan, gymmet eller på bussen påväg hem från jobbet eller skolan är en trygghet för många då man då på ett helt annat vis kan koppla bort det som händer runt omkring en själv. Man kan lätt sätta på musik, en ljudbok eller kanske en podd och bara njuta av att för en stund inte behöva tänka på någonting annat. 

Vi på SkalHuset.se vill att du så fort som möjligt ska få hem dina trådlösa hörlurar och rekommenderar dig därför att beställa dem en vardag innan kl 16.00 då vi då packar och skickar dem redan samma dag. Brevfrakten är gratis men mot en avgift från 49 kr kan du spåra din försändelse. Om frågor eller funderingar uppstår i din köpprocess finns vi alltid att kontakta i chatten här på hemsidan, på Facebook Messenger eller på support@skalhuset.se. Vi svarar dig alltid så fort vi har möjlighet. Du är alltid välkommen till oss på SkalHuset.se.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen