• Fri brevfrakt (spårbart från 59kr)
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

 Fri brevfrakt

 90 dagars öppet köp

iPhone 12 Mini Skärmskydd

Bästsäljare

Filter:

Färg

  • Stäng

Egenskaper

  • Stäng

Material

  • Stäng

Varumärke

  • Stäng

En av de bästa försäkringarna till en sprillans ny iPhone 12 Mini är att skydda den med ett iPhone 12 Mini skärmskydd. Ifall man blir tvungen att byta en trasig skärm på mobil så kan det kosta allt från ett par hundralappar till ett par tusenlappar. Ett skärmskydd är ett bra mycket billigare alternativ och en billig försäkring för din nya ägodel. Du ökar dina odds markant att slippa skador vid en eventuell olycka. Skärmskydden är idag så pass bra att man knappt märker av dem. Dagens skärmskydd är tillverkade i härdat glas eller plastfilm. Om du letar efter ett iPhone 12 Mini skärmskydd så har SkalHuset massor av kända varumärken som exempelvis XQISIT, Copter, Spigen, Tech21, ZAGG och Terrapin. Det finns skärmskydd i flera olika prisklasser, och därför finns det något för alla. Ett skärmskydd anses som ett komplement till ett fodral eller ett skal, för att få det bästa skyddet för din iPhone 12 Mini. 

För oss är det självklart att man köper ett skärmskydd när man köpt en ny mobiltelefon. Telefonerna är så pass dyra idag att man behöver försäkra sig mot eventuella skador som kan uppkomma. Resultatet av en olycka kan bli förödande ifall man inte har en bra skyddsfilm eller skärmskydd som täcker en del av telefonen. Skärmen är ofta den mest sårbara platsen på en telefon och man vill gärna slippa en krossad skärm eller massor av repor på den. Lyckas du hålla skärmen fräsch och intakt får du ofta ett bra andrahandsvärde på telefonen, om du väljer att någon gång sälja och byta din iPhone 12 Mini. Förr i tiden var skärmskydden rätt så bökiga att klistra dit, men nu har man slipat på manualerna och är man följsam och noggrann vid applicering så brukar det inte vara några större problem med dagens skärmskydd. Se till att läsa manualen innan applicering av ditt nya iPhone 12 Mini skärmskydd!

SkalHuset har mångårig erfarenhet av skärmskydd, skal och fodral till mobiltelefoner. Hos oss gäller fri frakt på alla beställningar och vi har som mål att leverera era produkter snabbt och smidigt. Om det skulle dyka upp frågor kring en viss produkt för iPhone 12 Mini så är det varmt välkommet att skriva till vår kundtjänst, antingen via mail support@skalhuset.se eller via chatt. Vi finns även på Facebook ifall du anser att det är en smidigare väg att kontakta oss på. Vi har skydden till de flesta Apple-modellerna. Om du skulle sakna en viss produkt får du gärna tipsa oss om den produkten, så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa just dig. Välkommen till SkalHuset.se!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen