• Fri brevfrakt (spårbart från 59kr)
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

 Fri brevfrakt

 90 dagars öppet köp

Huawei P Smart 2018

Bästsäljare

Filter:

Färg

  • Stäng

Produkttyp

  • Stäng

Egenskaper

  • Stäng

Material

  • Stäng

Varumärke

  • Stäng

Huawei P Smart är en nysläppt telefon på marknaden, den släpptes i slutet av år 2017. Det är en tunn telefon som lätt får plats i fickan, med en vikt på enbart 165 gram. Huawei är konstruerad med en grund av aluminium och med en front av glas där det är pekskärm. Med en display med 1080 x 2160 pixlar är det en telefon av hög prestanda.

Huawei P Smart har också funktioner så som fingeravtryck för att låsa upp telefonen, vibrationer vid telefonsamtal och meddelanden samt även en kamera av hög kvalitet där det går att ta både foto och videos. En mobiltelefon som går att använda till så mycket mer än bara samtal och meddelanden.

Huawei P Smart skal

Att skydda sin mobiltelefon med ett mobilskal är väldigt klokt, ett skal skyddar telefonen mot repor och även mot fallskador. Huawei P Smart mobilskal finns i många olika färger, bland annat röd, magenta, guld och blå. Med flera olika val ökar möjligheten för alla att finna ett skal till Huawei P Smart.

Skalen finns i olika material, så som hårdplast och TPU. Skalen finns även i olika utföranden och märken. Beroende på vad man själv önskar så finns det skal som enbart skyddar baksidan på telefonen och då går det utmärkt att köpa ett skärmskydd till som skyddar glaset på framsidan av telefonen. Skalen finns även i modeller som skyddar både fram- och baksidan på ett tillförlitligt sätt.

Huawei P Smart fodral

Ett mobilfodral till Huawei P Smart går utmärkt att kombinera till. Då mobiltelefonen är tunn så är det smart att investera i ett fodral till den. Ett fodral finns i många olika utföranden och färger, de material det tillverkas i är PU-läder och TPU. Det är hållbara material som också skyddar telefonen mot yttre väta vid exempelvis regn.

Ett fodral som är populärt till Huawei P Smart mobilfodral är ett plånboksfodral. En mobilplånbok har flera fördelar, det går att lägga sina kort i dessa kortfack och även sedlar. På så vis behöver ej en plånbok också bäras med, utan detta är kombinerat med telefonen. Skalhuset har många billiga mobilfodral till hög kvalitet.

Färger på fodralen går att variera väldigt mycket, bland annat finns färger så som lila, guld, grön, grå och rosa. Mobilplånboken är ett tillbehör som ger många funktioner, förutom extra förvaring av kort och sedlar så finns det även modeller som ger fodralet möjlighet att ställas upp som ett stativ vilket medför att det går att ställa upp telefonen vid användning.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen