• Fri frakt över 300kr
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar
ZAGG

ZAGGs mål är att deras kunder ska kunna vara fria. Fria i hur och var man kan använda sina tekniska hjälpmedel, man ska inte vara begränsad av kontorets - eller ens hemmets - väggar.

 

ZAGG erbjuder ett innovativt sortiment av tillbehör till surfplattor, för att du ska kunna nyttja deras fulla potential. Vissa av ZAGGs batteridrivna produkter har batteritid på upp till ett helt år, så du behöver inte ens tänka på att ladda dina tillbehör!

Tack vare ZAGGs smarta produkter, till exempel deras fodral med inbyggt tangentbord, kan du ta med dig jobbet vart du vill - caféet, tåget eller soffan på kontoret, endast din fantasi sätter gränserna.

 

Produkter

ZAGG

År 2005 grundades den succéprodukt som blev startpunkten för varumärket ZAGG. En man var trött på repor och skråmor som uppstod på hans armbandsur, och bestämde sig därför att finna en praktisk lösning som kunde råda bot på problemet. Lösningen hittades i en tunn, genomskinlig och oerhört slitstark militär-film som från början använts för att skydda helikopterblad från skador vid höga hastigheter. Mannen såg fort enorm potential i det skyddsmaterial som den amerikanska militären använde, och började fundera på hur han kunde nyttja materialet till konsumenters användning. Han skaffade patent på sin fenomenala idé, utvecklade innovativa användningsområden och ganska fort därefter grundades ZAGG – givetvis med filmen invisibleSHIELD i täten. Idag har ZAGG en mängd olika dotterbolag och tillsammans levererar de marknadsledande tillbehör för mobiltelefoner, smartklockor och surfplattor.

Praktiska och smarta tillbehör för din iPad

SkalHuset.se har ett brett utbud av fiffiga tillbehör för dig som vill ta din iPad-användning till en helt ny nivå. Här hittar du fodral som skyddar din surfplatta från yttre påfrestningar och bidrar till längre livslängd för enheten och även en trevligare användning. Det finns ju ingenting som drar ner upplevelsen så mycket som repor eller sprickor i skärmen – med ett skydd från ZAGG slipper du dessa tråkigheter! Här finner du fodral med praktisk stativfunktion i hårdplast och TPU, men också smarta fodral med integrerat tangentbord. Varumärket erbjuder en mängd olika tangentbordsvarianter med skyddande egenskaper, stativfunktion och tangenter med laptop-prestanda. En av våra bästsäljare från ZAGG är Pro Keys som har ett ultratunt tangentbord, löstagbart fodral och möjligheter att välja betraktningsvinkel. Den dubbla bluetoothkopplingen ger dig dessutom möjlighet att använda tangentbordet till andra enheter, exempelvis din tv eller mobiltelefon. SkalHuset.se är stolta över att också kunna erbjuda den fenomenala pennan Pro Stylus från ZAGG som bidrar med en enklare navigering och kreativa möjligheter när du använder din iPad.

Skydda din enhet med ett idealiskt skydd från ZAGG

Är du på jakt efter ett stöttåligt mobilskal eller mobilfodral för din lur? Med ett skal från ZAGG ger du din enhet en extra säkerhet om olyckan skulle vara framme. SkalHuset.se har ett brett utbud av skydd i olika prisklasser där såväl funktion som estetik har en betydande roll. Med ett traditionellt mobilskal behåller du den smidiga och kompakta känslan, och du får stora valmöjligheter när det gäller färg och design. Om du har en tendens att tappa mobilen i marken i tid och otid kan det vara en god idé att istället spana in vårt utbud av mobilfodral eller plånboksfodral. Ett fodral skyddar både fram- och baksidan av telefonen vilket passar perfekt om du brukar vara lite fumlig. Med ett plånboksfodral kan du dessutom bära dig med mobil, kontanter och bankkort på samma plats vilket många föredrar. Många har nog stått i kön på caféet för att köpa en härlig fika och i sista stund kommit på att plånboken glömts kvar hemma på byrån. Att glömma mobilen hemma sker däremot inte ofta!

Klicka hem ZAGG med Snabba leverans och 90 dagars öppet köp

SkalHuset.se erbjuder prisvärda och förstklassiga skydd från ZAGG som ger din iPhone eller iPad det skydd som de förtjänar. Har du några frågor eller funderingar? Du är alltid välkommen att kontakta oss via Facebook Messenger, e-post eller telefon för att få råd eller vägledning i ditt köp. Om du beställer skydd från oss får du flera betalningsmöjligheter, 90 dagars öppet köp och en riktigt Snabb leverans. Vi erbjuder dessutom fri brevfrakt!

Filter
Sortering

Filter

Pris


Visa


Färg


Produkttyp


Egenskaper


Material


Passar till

Visar 4 av 4 resultat
Visar 4 av 4 resultat

Sortering

  • Rekommenderad

  • Namn

  • Pris stigande

  • Pris fallande

  • Nyheter

  • Lager

Produkten har blivit tillagd i varukorgen