• Fri brevfrakt (spårbart från 59kr)
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

 Fri brevfrakt

 90 dagars öppet köp

Adidas

Adidas har vidgat sina vyer och tillverkar utöver kläder och skor numera även mobiltillbehör. De erbjuder snygga, stilmedvetna samt kvalitativa skal och fodral till ett flertal enheter.


Det välkända varumärket erbjuder produkter i mängder av olika utföranden, i flera olika material och färger. De ikoniska tre strecken och deras snygga logga pryder självklart de flesta av produkterna. 

Ett skal eller fodral från Adidas är inte bara ett stilsäkert val utan även ett tidlöst. Det världskända varumärket är oerhört populärt och kommer inte gå ur tiden på en väldigt lång tid. 

 

Bästsäljare

Filter:

Färg

  • Stäng

Produkttyp

  • Stäng

Egenskaper

  • Stäng

Material

  • Stäng

Passar till

  • Stäng

Adidas för iPhone

Adidas är ett välkänt märke som de flesta känner till. Adidas är dessutom ett internationellt och kvalitativt märke som de flesta vänder sig till när det gäller kläder och skor. Så det är inte konstigt att de vidgat sina vyer och börjat tillverka mobilskydd som går hand i hand med deras övriga nisch. Adidas brukar ofta säga att de är "all in" - och de kan vi som jobbar på Skalhuset gå i god för, då vi har testat deras fantastiska mobilskydd. Adidas är all in, Skalhuset är all in - är du all in?

Adidas historia

Adidas grundades 1949 av Adolf Dassler i Tyskland. Sedan starten har de fokuserat på sportkläder, vilket har givit dem en pionjärstatus på marknaden. Adidas har över 50.000 anställda världen över och kända atleter som Lionel Messi och James Harden har varit ambassadörer för dem

Adidas och Apple

Adidas och Apple? Helt korrekt. Det är inte ett helt osannolikt samarbete, då båda dessa företag är tungviktare i sin egna respektive bransch. Att de dessutom skulle kollaborera inom mobilskydd, kan kännas synnerligen chockerande. Men då har ni inte hört allt.

Redan på 90-talet samarbetade Adidas och Apple. Då lanserade de tillsammans ett par sneakers. Dessa gick kanske inte jättebra på marknaden, då dessa sneakers än idag inte ringer någon klocka i allmänhetens öron. Men poängen är att samarbetet mellan Adidas och Apple är sedan länge!>

Adidas mobilskydd

Idag har Adidas påbörjat lanseringen av prisvärda, kvalitativa, stilrena och funktionella mobilskydd. De gör allt i från skal till fodral, speciellt anpassade för Apples iphones. Om du exempelvis har en iPhone xs, eller en iPhone ex max - så är Adidas mobilskydd perfekt för dig.

Adidas och Samsung

Nu har även Adidas börjat plocka fram ska till Samsung. Först ut är Galaxy S10, Galaxy S10 Plus och Galaxy S10e. Vi hoppas och tror att vi kommer få se fler produkter till olika modeller från Samsung, vilket vi såklart tycker är väldigt roligt, då detta är något som efterfrågas.

 

Vem är du?

Vi på Skalhuset fokuserar på dig som kund. Vi har dessutom som mål att bli störst på marknaden för mobiltillbehör. Vad är ditt mål? För dig som är på väg uppåt, är Adidas mobilskydd optimalt. Den ambitiösa, tävlingsinriktade och moderna människan är Adidas målgrupp. Du kan köpa smakfulla, färgglada och stilrena Adidas mobilskydd hos oss redan idag. Kom ihåg att lägga din order innan 16.00, då skickar vi paketet samma dag - kom även ihåg att det är gratis frakt!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen