• Fri brevfrakt (spårbart från 59kr)
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

 Fri brevfrakt

 90 dagars öppet köp

Lifeproof
Bästsäljare

Filter:

Färg

  • Stäng

Produkttyp

  • Stäng

Egenskaper

  • Stäng

Material

  • Stäng

Passar till

  • Stäng

Tillverkare

  • Stäng

LifeProof startades av Otter Products som började tillverka mobilskal i ett garage 1998 och nu är skalen ett av de populärare alternativen på marknaden. Otter Products har släppt kollektioner som exempelvis LifeProof, OtterBox, Livriri och OtterCares för att nämna ett par av skalen. Otter Products har vunnit priser på marknaden för mest sålda skal och dom satsar otroligt mycket på design och funktionalitet i sina mobilskydd.

SkalHuset.se har i många år arbetat med mobilskydd i olika former som exempelvis skal, fodral och skärmskydd. I vårt sortiment hittar du varumärket “Lifeproof” som är ett robust skal med bra hållbarhet. Lifeproof WAKE är dessutom tillverkat av räddat fiskeredskap och består till 85% av havsbaserad återvunnen plast. Man har även designat Lifeproof-skalen med skulpturellt vågmönster och en DropProof-klassning till 2 meter.

Idag finns LifeProofs WAKE-skal till Samsung Galaxy S20 Plus, iPhone 11 Pro Max, Samsung Galaxy S20, iPhone 6/6s/7/8/SE, Samsung Galaxy S20 Ultra, iPhone 11 och iPhone 11 Pro i vårt sortiment. Vi jobbar ständigt med att utöka sortimentet så att alla kunder skall kunna välja ett LifeProof-skal till sin smartphone.

Mobilskal finns idag i olika typer av material som hårdplast, TPU och silikon för att nämna ett par. En rekommendation är att välja ett skal som passar din vardag och din stil, då de flesta skalen har samma funktion - att skydda mot tapp, repor och övrigt slitage. Med hjälp av ett skal från LifeProof ökar du även andrahandsvärdet på din smartphone ifall du någon gång skall sälja den vidare och köpa en ny telefon. 

Om du valt en produkt från LifeProof som du vill beställa hem så är tipset att beställa en vardag innan 16.00. Vi packar och skickar alla beställningar som kommer in innan 16.00 samma dag. Vi förespråkar snabba leveranser och trygga leveranser. Du som kund har alltid fri frakt på din beställning om du väljer varubrev. Skulle du vilja ha ett spårbart brev tillkommer en liten avgift på 49-79kr beroende på vilket leveranssätt du väljer i kassan. 

När du fått hem din produkt från LifeProof har du alltid 90 dagars öppet köp och detta är giltigt ifall förpackningen ej är bruten. Du har även 14 dagars ångerrätt, vilket kan vara skönt att veta när man beställer hem produkter över nätet. Om det skulle dyka upp någon fråga om din beställning är du varmt välkommen att skriva till oss på support@skalhuset.se eller skriva till oss via vår chatt på hemsidan.

Vi hoppas du blir nöjd med ditt skal från LifeProof och önskar dig varmt välkommen till SkalHuset.se!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen