• Fri brevfrakt (spårbart från 59kr)
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

 Fri brevfrakt

 90 dagars öppet köp

Onsala
Bästsäljare

Filter:

Färg

  • Stäng

Produkttyp

  • Stäng

Egenskaper

  • Stäng

Material

  • Stäng

Passar till

  • Stäng

Tillverkare

  • Stäng

Onsala är en svensk tillverkare som tillverkar mobilskal, korthållare och plånboksfodral till iPhone. Dessa mobilskydd är perfekt för dig som vill skydda din käraste ägodel. Smartphonen är idag för många en central del i våra liv som används flitigt i både arbetsliv och privatliv. Ett mobilskydd är garanterat den billigaste försäkringen du kan skaffa till din nya telefon. Ett skal eller fodral till din telefon hjälper till att skydda mot repor eller skador som inträffar när man tappar telefonen i marken. Ditt andrahandsvärde på telefonen blir även bättre ifall du skyddar den med ett skal eller fodral. 

Skalen från Onsala håller en hög kvalité och man har lagt mycket tid och kärlek på designen. Dessa skal passar perfekt för dig som vill ha snygg design på ditt skal eller fodral. Mobilskydden finns i material som exempelvis hårdplast och äkta läder. Dessa typer av material är lite exklusivare och har en lång hållbarhet. 

Något som kännetecknar Onsalas produkter är deras White Rhino Marble och deras Blue Sea Marble edition, det ger ett snyggt intryck och känns genomtänkt. Onsala har en hel del produkter i olika typer av färger och designer. Håll dig uppdaterad med hjälp av SkalHuset.se. Vi försöker ständigt hålla oss uppdaterade med Onsalas produkter och deras nyaste tillskott till familjen. Onsala har även snygga korthållare för dig som önskar en smidig liten plånbok till dina bankkort och kvitton. Dessa kan man på ett snyggt sätt matcha med sitt mobilskal eller mobilfodral då de ofta finns i samma utförande och design. Onsala har haft som vana att släppa “kollektioner” som håller samma typer av teman. Perfekt för dig som vill ha samma design på din korthållare och ditt mobilskydd. 

Om du beställer din Onsala produkt en vardag innan 16.00 så packar och skickar vi din order samma dag. SkalHuset.se försöker alltid hålla snabba leveranstider. Om du har en produktspecifik fråga eller frågor om din beställning är du varmt välkommen att skriva till oss på support@skalhuset.se eller skriva till oss via vår chatt. Vi besvarar alltid våra kunders frågor skyndsamt och med hög prioritet. Det kan handla om specifika frågor om en viss produkt eller önskemål om en produkt du saknar i vårt sortiment. Vi tar gärna emot tips från dig!

När du beställt ett mobilskydd eller tillbehör från SkalHuset.se så har du alltid 90 dagars öppet köp ifall förpackningen ej är bruten. Du har även 14 dagars ångerrätt, vilket kan vara skönt att veta ifall du vill beställa dina produkter online. 

Vi önskar dig varmt välkommen till SkalHuset.se - vi hoppas att du blir nöjd med din produkt från Onsala!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen