• Fri brevfrakt (spårbart från 49kr)
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

 Fri brevfrakt

 90 dagar öppet köp

Otterbox

Bästsäljare

Filter:

Färg

Produkttyp

Egenskaper

Material

Passar till

Varumärke

Tillverkare

Otterbox grundades 1998 och är idag nummer ett på marknaden. Med 20 år erfarenhet har företaget skapat hållbara, slitstarka och prisvärda mobilskydd. Din smartphone förtjänar det allra bästa och Otterbox är just det - Bäst! År 2012 vann Otterbox ett pris för bästa arbetsplats. Sammanlagt har företag över 500 anställda, och de donerar regelbundet pengar till välgörenhet. När du köper ett skydd av Otterbox, bidrar du till en bättre värld!

Otterbox mobilskydd

Med 20 år bakom sig har Otterbox verkligen etablerat sig på marknaden. De är ett tight, sammansvetsat varumärke som vet vad de sysslar med. De värderar kvalité och stil, samtidigt som de vänder sig till flera tekniska modeller, så som:

  • iPhone xs
  • iPhone 7/8
  • Samsung Galaxy S9
  • Samsung Galaxy S8
  • iPad

Otterbox använder flera olika material, där din budget och smak avgör vad som passar just dig. Du kan till exempel köpa ett skinnfodral eller ett Defender plastskal. Otterbox tillverkar stilrena skydd som lägger fokus på dig som kund. Du kan köpa en vinrött, svart eller genomskinligt skal - som passar just dig, dina behov, dina önskemål och din mobil. Symmetry, Defender och Strada är bara några av deras kollektioner värda att kolla upp!

Otterbox och människan

Otterbox lägger fokus på kunden, och utvecklar sina skydd därefter. Så det är inte konstigt att de har legat i toppen, när det kommer till mobilskydd för smartphones. De gör även en poäng i att donera pengar till utbildning för barn. Otterbox är att schysst märke som tänker på människan och dess behov. Tänker du också på människan?

Varför Skalhuset?

Även vi på Skalhuset värdesätter människan. Vi vet att du hellre köper dina mobiltillbehör på samma hemsida, än att behöva leta över hela internet. Vi vill att du ska hitta det du behöver hos oss, och därför har vi samlat massor av schyssta varumärken som tillverkar mobilskydd, surfplatteskydd, sladdar, kablar, hörlurar med mera. Hela vårt sortiment har gått igenom vår kvalitetskontroll och har testats av våra egna anställda. Likt Otterbox är även vi ett tight och sammansvetsat team!

Beställ innan 16.00, så skickar vi ditt paket redan idag. Och kom ihåg - frakten är alltid gratis!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen