• Fri brevfrakt (spårbart från 59kr)
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

 Fri brevfrakt

 90 dagars öppet köp

PanzerGlass
Bästsäljare

Filter:

Färg

  • Stäng

Produkttyp

  • Stäng

Egenskaper

  • Stäng

Material

  • Stäng

Passar till

  • Stäng

Tillverkare

  • Stäng

PanzerGlass är ett populärt skärmskydd som funnits under många år och erbjuds till alla olika typer av smartphones. Själva skärmskyddet är tillverkat i plastfilm som ger din telefon ett skydd mot repor och skador på skärmen. Eftersom skärmen på din smartphone är den mest utsatta ytan så är det viktigt att skydda den med hjälp av ett skärmskydd. Ett skydd från PanzerGlass är nog en av de bästa försäkringarna du kan skaffa till din telefon och du behåller ett bra andrahandsvärde ifall skärmen är helt och fri från repor om du ska sälja den vidare i framtiden. 

Plastfilmerna från PanzerGlass finns till många olika typer av smartphones som exempelvis Samsung Galaxy, iPhone, Huawei, OnePlus och även surfplattor. Man har även via PanzerGlass släppt ett skal som man kallar ClearCase och det skyddar din telefon mot tapp, damm och repor. Deras skal är tillverkat i härdat glas och TPU för att ge ett så bra skydd som möjligt. Skalet finns till massor av olika modeller av telefoner och är kompatibelt tillsammans med ett skärmskydd från PanzerGlass. Om du vill skydda din smartphone fullt ut så är ett alternativ att inhandla ett skärmskydd och ett skal från PanzerGlass, då har du ett skydd som förhoppningsvis håller din telefon hel och ren under många år framöver.

När man skall applicera sitt skärmskydd så tipsar SkalHuset.se om att läsa medföljande manual. Appliceringen brukar inte vara något problem så länge man följer manualen steg för steg. Se till att ha rena händer och att din telefons skärm är hel och ren vid applicering. 

Om du bestämt dig för vilka produkter du skall inhandla från PanzerGlass så rekommenderar vi att du slutför din beställning innan 16.00 en vardag. Om du gör det så packar och skickar vi din order samma dag. Allt för att hålla snabba leveranstider för dig som privatperson. Du har även 90 dagars öppet köp och detta gäller ifall produkten ej är öppnad. Som vanligt har du även 14 dagars ångerrätt, vilket kan vara bra att veta när man beställer produkter över nätet - en trygghet för dig!

Skulle det dyka upp några frågor om din beställning så är du varmt välkommen att kontakta oss på support@skalhuset.se eller via vår chatt på hemsidan. Vi ser till att besvara era frågor skyndsamt. Vi tar emot frågor, tips och önskemål. Allt är utav intresse för oss.

SkalHuset.se önskar dig varmt välkommen - hoppas du hittar en produkt från PanzerGlass som passar ditt behov!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen