• Fri frakt över 100kr (spårbart från 59kr)
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

  Fri frakt över 100kr

  90 dagars öppet köp

Philips
Bästsäljare

Filter:

Färg

  • Stäng

Produkttyp

  • Stäng

Passar till

  • Stäng

Philips

Philips grundades i Eindhoven, Nederländerna av Gerard Philips den 15 maj 1891. Deras första produkter var glödlampor. 1929 lanserade Philips sin första elektriska rakapparat, Philishave, som direkt blev väldigt populär. Under den tyska ockupationen under andra världskriget hamnade företaget under tvångsförvaltning och sattes in för krigsproduktion åt Wehrmacht (stridskrafterna i Nazityskland) och bombades därför av de allierade. Deras första fabrik är idag museum.

Kärnan i Philips har alltid utgjorts av innovation och människofokus. De strävar efter att leverera nya tekniker och innovativa relevanta produkter som gör stor skillnad. Om du letar efter hörlurar i bra kvalitet med ledande teknik är Philips alltså helt rätt för dig. Högpresterande ljud, ordentlig bas och andra smarta funktioner gör Philips till det självklara valet.

Idag använder sig nästintill alla av olika tekniska enheter. Vi på SkalHuset vet att du är mån om att skydda och ta hand om din tekniska ägodel. Därför har vi tagit fram en mängd olika tillbehör så att du som kund ska finna precis det du söker. Vare sig det handlar om skal till en mobiltelefon eller ett skärmskydd till din surfplatta så kan vi hjälpa dig hitta det du behöver. Självklart vill vi på SkalHuset att du som kund ska bli nöjd med ditt köp, vi har därför en ångerrätt på 14 dagar samt öppet köp som sträcker sig i 90 dagar ifall du skulle ångra ditt köp.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen