• Fri brevfrakt (spårbart från 49kr)
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

 Fri brevfrakt

 90 dagars öppet köp

Pitaka

Hos Pitaka hittar du skal och fodral till ett flertal enheter. Varumärket erbjuder även olika trådlösa laddare och skal till AirPods och AirPods Pro. Alla produkter är tillverkade i ett väl stryktåligt material, aramidfiber. Om du söker ett stöttåligt och praktiskt mobiltillbehör så är Pitaka garanterat något för dig.

Aramidfiber är ett material med en mängd egenskaper. Det är flexibelt, har väldigt hög värmetolerans och är oerhört stryktåligt. Materialet används bl.a. i skyddsvästar, brandsäkra dräkter och motorcykelkläder. Tack vare det framstående materialvalet har Pitaka utvecklat otroligt tunna, greppvänliga och stötsäkra produkter.

Skalen från Pitaka kommer i tre olika modeller; MagEZ Case, MagEZ Case Pro och Air Case. Skalen MagEZ case och MagEZ Case Pro är magnetiska och kompatibla med trådlös laddning. Air Case är det tunnaste skalet av produkterna och är bara 0,6 mm tjockt. Med den innovativa designen kommer produkterna från Pitaka inte att göra dig besviken.

 

Bästsäljare

Filter:

Färg

  • Stäng

Produkttyp

  • Stäng

Egenskaper

  • Stäng

Material

  • Stäng

Passar till

  • Stäng

Tillverkare

  • Stäng

Pitaka erbjuder produkter tillverkade av det framstående materialet aramidfiber. Aramidfiber är ett slags syntetiskt fiber som används i tillverkning av bl.a. skyddsvästar, bilar, båtar och flygplan. Det används även som textil i motorcykelkläder och rökdykarens skyddsdräkter. 

Många har hört talas om kolfiber men inte om aramidfiber.

Varumärket Pitaka har valt att använda det här framstående materialet för att tillverka extremt stryktåliga produkter. Pitaka erbjuder mobilskal, mobilfodral och AirPods skal tillverkat av Aramidfiber. Mobilskalen finns i tre olika modeller MagEZ Case, MagEZ Case och Air Case. De tre modellerna kommer med olika funktioner för att du ska hitta det skalet som passar dina behov bäst. Air Case är ett otroligt tunt skal som har en tjocklek på endast 0.65 mm och väger endast 10 gram. Perfekt för dig som inte vill ha ett klumpigt skal men som söker en hög stöttålighet. 

Skalen MagEZ och MagEZ Pro har båda inbyggda magnetiska plattor vilket gör att du enkelt kan fästa din telefon i en magnetiskt mobilhållare. Skalen är även tjockare vilket gör att de båda är extremt stöttåligt. 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen