• Fri brevfrakt (spårbart från 49kr)
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

 Fri brevfrakt

 90 dagars öppet köp

Satechi
Bästsäljare

Filter:

Färg

  • Stäng

Produkttyp

  • Stäng

Egenskaper

  • Stäng

Material

  • Stäng

Passar till

  • Stäng

Är du en person som älskar praktiska prylar som förenklar vardagen lite extra? Isåfall är varumärket Satechi ett varumärke för dig. På SkalHuset.se kan du hitta Satechis smarta och praktiska tillbehör du mycket möjligt kan ha stor användning av i vardagen. Ta en närmare titt på deras produkter på vår hemsida för att förstå vad vi menar.

Satechi var en av de första företagen att designa type-C produkter och har idag blivit ett av de ledande företagen inom detta område. Företaget har idag lyckats etablera sig i världen och erbjuder inte längre enbart type-C produkter utan nu även produkter som smart home produkter, kringutrustning till datorer och laddningstillbehör. Vill du med andra ord hitta smått och gott att förbättra eller förenkla dina teknologiska produkter med är Satechi varumärket du ska kika på. 

På SkalHuset.se hittar du allt från Satechis trådlösa iPhone-, AirPods- och Apple Watch-laddare till en USB-C multiport som förenklar ihopkopplingen av olika arbetsredskap du kanske vill använda samtidigt på kontoret. Denna multiport är dessutom enkel att bära med sig och följer därmed gärna med när du ska på tjänsteresor. Satechi erbjuder även vattenavvisande laptopfodral som vi på SkalHuset.se har att erbjuda i två olika storlekar, 16 och 13 tum. Dessa säljer vi i färgen grå och rekommenderar till dig som vill ha en smidig datorväska med användbara småfack. 

Vi på SkalHuset.se är väldigt glada över att få samarbeta med och sälja produkter från varumärket Satechi. Vi säljer stolt deras smidiga produkter och är glada att ge våra kunder chansen att kunna ta del av och köpa dessa produkter som för så många kan underlätta i vardagen. 

Är du en pryl-fantast och älskar små smidiga prylar som underlättar vardagens arbete är du mer än välkommen att handla från varumärket Satechi på vår hemsida SkalHuset.se. Beställ dina varor en vardag innan kl 16.00 så packar och skickar vi dina varor redan samma dag. Skulle din beställning dock göras efter kl 16.00 en vardag eller på en helg skickar vi dina varor så fort vi har möjlighet. Leveranstiden är alltid 1-3 arbetsdagar för att du som kund ska få sakerna snabbt och snabbt kunna börja använda dem. Skulle du ångra ditt köp går det alltid att lämna tillbaka produkterna inom 90 dagar så länge förpackningen till produkten är obruten och själva produkten är oanvänd och hel. 

Vi på SkalHuset.se vill alltid att du som kund ska vara nöjd och glad efter ett besök på vår hemsida. Har du frågor eller funderingar angående Satechi eller något annat på vår hemsida kan du alltid kontakta oss i chatten här på hemsidan, på Facebook Messenger eller på support@skalhuset.se så svarar vi dig så fort vi har möjlighet. Satechi är ett varumärke som vill göra vardagen lite smidigare för dig vilket vi på SkalHuset.se också vill. Vi är experter på produkterna vi säljer så fråga hellre en gång för mycket än en gång för lite om det är någonting du funderar på. Kom ihåg att du alltid är välkommen till vår webbshop. Hitta dina Satechiprodukter hos oss på SkalHuset.se. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen