• Fri frakt över 100kr (spårbart från 59kr)
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

  Fri frakt över 100kr

  90 dagars öppet köp

Urbanista

Urbanista grundades 2010 i Stockholm. Varumärket erbjuder hörlurar för alla tillfällen till bra priser. Urbanista kombinerar en snygg design med ett fantastiskt ljud för att skapa hörlurar och högtalare som passar det moderna samhället. 

Det välkända varumärket erbjuder hörlurar i flera olika modeller och färger, bl.a. rosa, grön, vit och svart. Varumärket erbjuder även trådlösa högtalare som du lätt och smidigt kan ta med dig vart du än ska. 

Ett par hörlurar från Urbanista är inte bara ett stilsäkert val utan även ett tidlöst. Det världskända varumärket är oerhört populärt och kommer och ett framstående val för många. Med en produkt från Urbanista kommer du inte att bli besviken.

Bästsäljare

Filter:

Färg

  • Stäng

Produkttyp

  • Stäng

Egenskaper

  • Stäng

Material

  • Stäng

Passar till

  • Stäng

Urbanista grundades 2010 i Stockholm och har under dessa snart tio år vuxit väldigt fort och även etablerat sig väl på marknaden. Musik, kultur och mångfald är hjärtat i företaget, därav att produkterna är namngivna efter olika storstäder i världen.

Urbanista älskar städer. Det urbana livet är inspirationskällan och det är även det vi eftersträvar! Städers olikheter och även våra olikheter. Deras mönster är inspirerade av och dedikerade till stadsbefolkningen, oavsett vilken stad i världen de kallar “hem”.

Några exemplar på Urbanistas inspirations-städer:

Stockholm

Tokyo

San Francisco

Chicago

Rome

Rio

Barcelona

New York

Melbourne

Seattle

Detroit

URBANISTA OCH MÄNNISKAN

Genom att skapa fram ljudprodukter som gör det enkelt för en att lyssna på sin favoritmusik vart man än i världen befinner sig så dedikeras dessa hörlurar till folket. Med hjälp av färg, form och den skandinaviska traditionen, så skapar de liv i rörelse.

VARFÖR SKALHUSET?

Tycker du också om musik? Det gör vi på Skalhuset också! Med Urbanistas hörlurar kan du bana dig fram i vardagen med din favoritartist i öronen, ljudboken som du lyssnar på eller varför inte lyssna på den där skrämmande podden som går runt på reklam överallt? 

Vi vet hur det känns när när allting inte fungerar, när man står där med en kliande hand på huvudet, suckar tungt och har tröttnat på att hörlurarna ständigt ska strula och att man seriöst börjar fundera på om det finns någon lösning här i världen? Det kan vi meddela att det gör det! Med Urbanistas hörlurar slipper du trassel och krångel med brus i lurarna och bara där har de vunnit vårt förtroende! Vi vet att vi har kunder som lever olika livsstilar aktiva, sportiga och lugna liv och med dessa hörlurar kan du matcha in din vardag, vart du än är och hur den än ser ut med deras långa speltid som du lätt kopplar ihop med din Bluetooth som finns på enheten. Röststyrning, mikrofon och touchkontroll. 

Hur bra låter inte detta? Visst blev du lite nyfiken? Kika gärna in på deras produkter och se efter om du finner dina hörlurar som faller dig i smaken. 

Beställ innan 16.00, så skickar vi ditt paket redan idag. Och kom ihåg - frakten är alltid gratis!

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen