• Fri frakt över 100kr (spårbart från 59kr)
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

  Fri frakt över 100kr

  90 dagars öppet köp

ZAGG InvisibleShield


 

 

 

Bästsäljare

Filter:

Färg

  • Stäng

Egenskaper

  • Stäng

Material

  • Stäng

Passar till

  • Stäng

ZAGG InvisibleShield Skärmskydd

InvisibleShield skapade skärmskyddet, är branschstandarden och det bäst säljande skärmskyddet med mer än 215 miljoner sålda världen över. De är innovatörer som brinner för att utveckla skärmskydd till mobila enheter

 

ZAGG Brands

InvisibleShield är flaggskeppet hos ZAGG Brands bland varumärken som mophie, Gear4, ifrogz, Braven, Halo och ZAGG. I produktportföljen finns allt från trådlösa laddningslösningar och telefonskal till tangentbord åt iPads och Starthjälp till bilen!

ZAGG InvisibleShield - Skydda din telefon och dig. Bättre.

InvisibleShield har utvecklat unika lösningar som skyddar både din telefon och dig från vardagens utmaningar.

InvisibleShields innovativa sortiment av skärmskydd erbjuder bland annat oöverträffat stötskydd, en unik fingeravtrycksbortstötande yta och antibakteriell behandling. Visionguard-sortimentet innehåller dessutom ett skyddande Eyesafe®-lager som filtrerar skadligt högintensivt blått ljus (HEV) som kommer från telefonens skärm.

I takt med att tekniken går framåt på smartphonefronten utvecklar InvisibleShield hela tiden nya skärmskyddslösningar som är kompatibla med dagens avancerade skärmar, utan att göra avkall på varken färgåtergivning eller touchkänsla samtidigt som det ger ett extremt rejält stöt- och repskydd.

I sortimentet ingår produktfamiljerna:

Ultra Clear+

Glass Elite+

GlassFusion+

I samtliga familjer finns även alternativ med VisionGuard och GlassFusion+ erbjuder även en variant som är förstärkt med det unika materialet D3O®

ZAGG InvisibleShield anser att installationen bör vara så enkel och exakt som möjligt, de förädlar ständigt sina processer med innovationer som vår EZ Apply®-teknik med installationsramar och flikar samt utveckling av nya avancerade lim.

ZAGG InvisibleShield hos SKALHUSET

Vi på Skalhuset är en stolt samarbetspartner till ZAGG. Även vi värnar om kundens behov och önskemål. Därför är även vårt sortiment brett och inkluderande. Du ska hitta det du behöver, utan krångel. Vi har alltid fri frakt och skickar ditt paket samma dag - om du beställer innan 16.00!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen