Ingen produkt  
Till Kassan  

iPhone 7 plus

Filtrera produktutbudet här nedanför

Produkttyp
Färg
Material
Egenskaper
Märke
 

Apples nya toppmodell är iPhone 7 plus. Samma storlek som sin föregångare, men innehållet är desto mer imponerande. Med snabbare processor som kallas A10 Fusion, bättre skärm, större batteri, en ny hemknapp och stereohögtalare är 7 plus något utöver det vanliga. Mobilen är även klassificerad enligt IP67, vilket innebär dammtålig och vattentåilg. Nya iPhone 7 Plus kommer även i två nya färger, svart och ”Jet black”. Men de tre gamla finns såklart kvar: rymdgrån, roseguld och guld. En annan nyhet är att det gamla ljuduttaget försvinner till förmån för lightninguttaget, så från och med nu ska du använda samma uttag att ladda med som du lyssnar på musik med.

 

Nya iPhone 7 Plus kommer till Sverige den 16 september.

 

iPhone 7 plus mobilskal

 

Här på SkalHuset kommer vi ha ett stort utbud av mobilskal och mobilfodral till iPhone 7 plus. Skalen kommer att komma i olika prisklasser, från billiga skal till dyrare skal som vi kallar lyxskal. Med ett varierande utbud så hoppas vi att du som kund ska hitta ett mobiltillbehör som passar dig, oavsett om det är ett fodral, skal eller skärmskydd av härdat glas som du är ute efter. Det kommer finnas skal i TPU, äkta läder, konstläder, hårdplast och i alla typer av fäget som rosa, guld, röd, grön, blå, gul och transparenta. Allt för att ens nya favoritpryl inte ska repas vid en eventuell olycka.  SkalHuset.se har alltid som mål att våra kunder ska lämna oss som nöjda kunder, vilket vi alltid strävar efter.

 

 

Phone 7 plus mobilfodral

 

Även bland fodralen kommer valmöjligheterna vara stora. Från enklare och billiga fodral med mönster och tillverkade i konstläder, till dyrare mobilfodral i äkta skinn. Allt för att du som kund ska kunna hitta ditt mobiltillbehör, som passar dig efter smak, tycke och plånbok. Just plånboksfodral är något vi kommer att se till att du som kund ska hitta hos oss. Det är ett populärt typ av fodral där man kan med fördel förvara sina kort, som bankkort och busskortet.

 

När du väl hittat det tillbehör som passar just dig, genomfört du betalningen säkert via Klarna. I vår kassa kan du välja mellan att betala med faktura, kort eller direktbankbetalning. Alla beställningar innan kl 14.00 skickas de samma vardag. På alla beställningar har du alltid fri frakt via ber och PostNord, men mot en avgift kan du få din beställning fullt spårbar.

 

Har du en fråga kring någon produkt är du alltid välkommen att ringa oss, eller maila på post@skalhuset.se

 

Välkommen som kund hos SkalHuset.se!

 

+ Visa mer