• Fri frakt över 100kr (spårbart från 59kr)
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

  Fri frakt över 100kr

  90 dagars öppet köp

Biltillbehör

Bästsäljare

Filter:

Färg

  • Stäng

Produkttyp

  • Stäng

Egenskaper

  • Stäng

Material

  • Stäng

Passar till

  • Stäng

Varumärke

  • Stäng

I bilen tillbringar man ofta mycket tid och vad passar bättre än att ladda telefonen under bilresan så den har 100 procent batteri lagom till din ankomst? SkalHuset har jobbat med laddare och billaddare under många år och har ett gediget sortiment på olika typer av modeller. I vår webbshop hittar du massvis av olika tillverkare som Sony, Smartline, Remax Dolfin, Spigen, Pitaka, Baseus, Thor, Satechi och Just Mobile Highway. Det finns verkligen något för alla smaker hos oss. 

När man väljer vilken billaddare man skall köpa behöver man leta efter en som passar telefonmodellen man har. Billaddare finns i USB-c, USB-A, lightning, micro-USB och även trådlös laddning. Det finns även laddare som kallas quick charger, även kallat snabbladdare på svenska. Dessa laddare är kraftfullare än vanliga billaddare och med USB-c utgången blir det möjligt att få en snabbare och effektivare laddning av din enhet. Perfekt om man behöver ladda telefonen snabbt under bilresans gång. För att snabbladdningen skall fungera allra bäst behöver du ha en laddkabel som klarar av högre ampere, dubbelkolla att din laddningskabel har rätt egenskaper och att dina enheter stöder Power Delivery (snabbladdning). Man kan även behöva köpa till en USB-c kabel, dessa brukar inte följa med i förpackningarna. Du hittar USB-c kablarna du behöver här på SkalHuset. 

I vårt sortiment har vi även otroligt smarta bilhållare som erbjuder trådlös laddning. Laddaren har en infraröd sensor som känner av din telefon när du placerat den i hållaren. En väldigt bekväm och enkel uppfinning som gör att du kan ladda upp din telefon och samtidigt använda GPS eller liknande tjänster på ett säkert sätt under bilfärden. Innan beställning behöver du kolla så att laddaren är kompatibel med din telefon. Dessa trådlösa billaddare brukar vara kompatibla med de flesta telefonerna, men det kan dock vara smart att dubbelkolla så att laddaren har rätt tum och storlek så din telefon får plats i hållaren. SkalHuset.se har även traditionella billaddare som laddas med hjälp av en vanlig USB-kabel. Allt finns tillgängligt i vår webbshop, redo för dig!

Om du skulle ha en specifik fråga om någon produkt så finns vår kundtjänst här för att hjälpa dig. Du kan antingen chatta med oss eller maila oss. Vi har mångårig erfarenhet av billaddare och kommer med stor sannolikhet kunna hjälpa dig på vägen med ditt framtida köp. Om du skulle sakna eller önska en viss produkt får du gärna tipsa vår kundtjänst om det. Vi hjälper dig mer än gärna. Välkommen till oss på SkalHuset.se!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen