• Fri frakt över 100kr (spårbart från 59kr)
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

  Fri frakt över 100kr

  90 dagars öppet köp

Laddare

Bästsäljare

Filter:

Färg

  • Stäng

Produkttyp

  • Stäng

Egenskaper

  • Stäng

Material

  • Stäng

Passar till

  • Stäng

Varumärke

  • Stäng

SkalHuset.se har ett brett sortiment av olika laddare till din smartphone, surfplatta eller högtalare. Under många år har sortimentet byggts upp och SkalHuset.se har enbart laddare med bra kvalité och hållbarhet. När du köper din laddare hos oss kan du känna dig trygg med hela köpprocessen och att produkten är testad och kvalitetssäkrad. 

Utbudet består av flera olika tillverkare och varumärken som till exempel Samsung, Apple, Huawei, Smartline, XQISIT, Sony, Vivanco, LG, Kanex och Satechi för att nämna några populära varumärken. Vad du än letar efter så finner du det på SkalHuset.se, det finns något för alla enheter och modeller. 

I dagsläget består en laddare ofta av en laddningskabel och en adapter som gör att du kan koppla in laddaren i ett vanligt eluttag. Laddningskabeln är i antingen micro-USB, lightning eller USB-c och det betyder att du även kan ladda telefonen direkt i en dator eller valfri enhet som tillhandahåller strömföring. En väggadapter är alltid ett tips att ha med sig så att man enkelt kan ladda sin telefon vart man än befinner sig. Om du köper en laddare, och inte endast en kabel, så följer ofta en väggadapter med i köpet. Det finns även vissa laddare som kallas snabbladdare eller PD (Power Delivery). Denna typ av laddare laddar upp din telefon, dator eller surfplatta väldigt snabbt. Perfekt för den som alltid är på språng och som har hög användning av sin enhet. Batterierna i dagens smartphones är kända för att ladda ur rätt snabbt. En snabbladdare har också ofta en USB-c in- och utgång till skillnad från de traditionella lösningarna som nästan alltid har USB-A. Det kan även vara så att din enhet behöver ha stöd för snabbladdning/Power Delivery. Den informationen hittar du ofta i din enhet.

Om du letar efter en laddare behöver du först se över vilken typ av laddare din enhet klarar av och sedan kan du fundera på om du vill investera i en vanlig traditionell laddare eller en snabbladdare. Produkterna finns ofta i olika utformningar och olika storlekar, vissa paket har längre tillhörande laddningskablar och vissa kortare laddningskablar. Skulle du ha någon fråga om en specifik laddare så kan du ta hjälp av vår kundtjänst som finns tillgängliga via mail eller chatt. Vi är proffs på detta och hjälper dig mer än gärna!

SkalHuset.se har flera års erfarenhet av laddare och laddningskablar. Vi vet vilka modeller och tillverkare som levererar kvalité och hållbarhet. Välkommen att köpa din nya laddare hos oss!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen