• Fri brevfrakt (spårbart från 49kr)
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

 Fri brevfrakt

 90 dagars öppet köp

iPad 10.2

Bästsäljare

Filter:

Färg

  • Stäng

Produkttyp

  • Stäng

Egenskaper

  • Stäng

Material

  • Stäng

Varumärke

  • Stäng

Apple har 2019 släppt en ny version av sin älskade iPad, nämligen den sjunde eller 7:e versionen, som även kallas Apple iPad 10.2 2019. Årets iPad har alltså en större skärm än sin föregångare, vilket gör att chassit även det är en aning större i år.

Förutom den större skärmen på 10.2 tum är en stor nyhet att man nu kan använda Apple Pencil tillsammans med den vanliga modellen, något som tidigare var vikt åt de modellerna som heter Pro. Årets padda har utrustats med koppling till Smart Keyboard, ett fodral med inbyggt tangentbord, så du kan använda enheten mer som en dator. Vidare finns nu AR på iPad samt Apples A10 Fusion-chip.

Som vanligt finns en kamera på baksidan och en på framsidan, samt att du kan koppla en PS4 kontroller eller en Xbox kontroller för att spela spel direkt från Arcade.

iPad 10.2 2019 Skal    

Är det inte ett fodral man söker kan ett skal vara ett väldigt bra skydd till plattan. Vi har tunna skal, med stöttåligt skal som tål lite mer stryk samt barnskal. Just barnskalen brukar vara väldigt populära då de ser lite annorlunda ut samt hjälper barn att hålla i iPaden på ett bättre sätt, men den bästa egenskapen är att dom är väldigt skyddande, för att undvika tråkiga olyckor vid ett fall eller liknande.

iPad 10.2 2019 Fodral

Är det inte ett skal eller ett barnskal du söker hittar du självklart iPad fodral hos oss. Vi har ett brett utbud av fodral till din surfplatta. Vi har enkla enfärgade till fodral med mer färger, motiv, mönster och andra roliga saker. Många fodral kan du ställa i två olika lägen, beroende på om du ska skriva på paddan eller bara spela ett spel. Vi har fodral från en mång kända varumärken som Dux Ducis, Gecko Covers, Pipetto och Urban Armor Gear (UAG).

När du köper ett tillbehör till din iPad 10.2 2019 hos oss på SkalHuset.se har du alltid fri frakt och en snabb leverans. Har du några frågor kring din beställning har vi en duktig support som svarar snabbt på era frågor. Vi skickar alla varor från vårt lager som finns i Sverige, du kan betala med Klarna eller Swish samt att du har alltid 90 dagars öppet köp på dina produkter!

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen