• Fri frakt över 300kr
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar
Armor-X

Produkterna från Armor-X är tillverkade och designade med äventyret i åtanke. Vare sig det är en cykeltur off road eller en promenad har Armor-X det du behöver.

Armor-X har skal till flertalet  enheter med smarta clips och hållare så du kan använda din enhet till dess fulla potential.

 

Många av Armor-X produkter är även vattentäta och gör det därför möjligt för dig att ta med din enhet även på vattenäventyr.

 

Produkter

Armor-X

Hong Kong-baserade Armor-X har en affärsidé som främst vänder sig till dig med en aktiv livsstil. Att ha en aktiv livsstil kan betyda att du ofta rör dig mitt i stadspulsen och behöver förlita dig på din smartphone för att hitta till platser, få underhållning på tunnelbanan eller betala din lunch på favorithaket. Det kan också handla om att du aldrig tackar nej till långa maratonlopp, en vild tur på din mountain bike eller en dyktur på havets botten. Oavsett hur du spenderar dina dagar kan du vara säker på att Armor-X erbjuder elektroniktillbehör som gör att du kan ta med mobilen på alla slags äventyr. I dagens samhälle är det en väldigt liten del av befolkningen som inte äger en smartphone. Är det inte dags att utrusta din enhet med tillbehör som gör att du kan njuta av dess funktioner var som helst och när som helst? Teamet bakom Armor-X har precis detta i åtanke när de designar och tillverkar sina unika, patenterade lösningar i form av skal och fodral. Grundtanken är att du aldrig igen ska behöva oroa dig för yttre påfrestningar som vatten, stötar eller fallskador trots en aktiv vardag.

Mobilskal och mobilfodral med förstklassiga, skyddande egenskaper

Många av produkterna från Armor-X är 100 % vattentäta vilket gör att du kan känna dig helt trygg med att ta med din trogna följeslagare ut på båten, till stranden eller till och med under vattenytan. De vattentäta skalen bidrar dessutom med extra stöttålighet – du kan tappa din lur från 1,2 meter utan en enda skråma! Trots de robusta och skyddande egenskaperna får du naturligtvis ändå full tillgänglighet till telefonens touch-funktioner, knappar, Touch ID och Face ID. Har du en tendens att vara lite fumlig med händerna? Är du ofta ute på galna äventyr i vildmarken? Ägnar du dig åt tuffa sporter? Arbetar du i påfrestande miljöer? För dessa ändamål och många fler lämpar sig produkterna från Armor-X alldeles utmärkt.

Smarta funktioner som underlättar dina äventyr

På SkalHuset.se kan du välja och vraka bland skydd i form av skal, fodral och plånboksfodral från de mest högkvalitativa varumärkena på marknaden. Vi är stolta över att kunna erbjuda ett brett utbud av produkter från Armor-X. Har du en iPhone, Nokia, Samsung, OnePlus, Huawei eller kanske en Motorola-lur? Armor-X erbjuder mobiltillbehör i toppklass för de allra flesta enheter. En av de mest kända egenskaperna med varumärkets produkter är deras X-MOUNT-system som finns på baksidan av flera av deras skal, men också på mängder av olika hållare. Tack vare X-MOUNT kan du enkelt fästa din enhet på cykeln, båten, armen eller i bilen och på så vis hålla dig uppkopplad var du än befinner dig. “Slide, lock and go” är företagets egna slogan när det kommer till detta fenomenala påhitt!

Stort utbud från Armor-X på SkalHuset.se

Trots att Armor-X framställer sina produkter av de mest högkvalitativa och pålitliga material kan du räkna med konkurrenskraftiga priser på SkalHuset.se. Vi anser att alla ska möjlighet att ta del av deras innovativa funktionalitet! Varumärket strävar ständigt efter att utveckla och designa nya produkter som gör din användning ännu mer effektiv och smidig. Glöm inte bort att läsa om de specifika egenskaperna under varje produkt för att garanterat hitta det mobiltillbehör som matchar dina behov. På SkalHuset.se är det enkelt att klicka hem det du behöver till din enhet – vi erbjuder ett enormt utbud, Snabba leveranser, 90 dagars öppet köp och gratis brevfrakt.

Filter
Sortering

Filter

Pris


Visa


Färg


Produkttyp


Egenskaper


Material


Passar till

  • Visa fler
Visar 13 av 13 resultat
Visar 13 av 13 resultat

Sortering

  • Rekommenderad

  • Namn

  • Pris stigande

  • Pris fallande

  • Nyheter

  • Lager

Produkten har blivit tillagd i varukorgen