• Fri brevfrakt (spårbart från 59kr)
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

 Fri brevfrakt

 90 dagars öppet köp

Guess
Bästsäljare

Filter:

Färg

  • Stäng

Produkttyp

  • Stäng

Egenskaper

  • Stäng

Material

  • Stäng

Passar till

  • Stäng

 

Om företaget

 

Guess

Det idag kända varumärket Guess startades av de fyra bröderna Paul-, Georges-, Armand- och Maurice Marciano. De öppnade den allra första Guess butiken i Beverly Hills 1981 och varumärket expanderade massor redan under det första året. 

Idag finns Guess butiker världen över och är ett självklart val för många när det söker kläder och accessoarer med en kvalitet och design i framkant. Flera stora fotomodeller har arbetat ihop med Guess och visat upp deras designer, bl.a. den världskända modellen Claudia Schiffer. 

På 1980-talet var Guess ett av de största varumärkena inom jeans tack vare sin nytänkande design som var mer figursydd än tidigare jeans och med den då väldigt populära stentvättade färgen.

Sedan dess har varumärket expanderat enormt och erbjuder idag mängder av olika kollektioner, stilar, plagg och accessoarer. Till och med mobiltillbehör. 

På SkalHuset hittar du ett flertal skal och fodral från det världskända varumärket Guess i mängder av olika färger och stilar. Skalen och fodralen finns i flera olika material för att just du ska hitta vad du söker. Varumärket erbjuder ett väldesignat mobiltillbehör för varje tillfälle och kund, så vi förstår att det kan vara svårt att bara välja ett mobilskal eller mobilfodral. 

Självklart så genomsyrar Guess höga kvalitet och stil även deras mobiltillbehör och vi på SkalHuset kan starkt rekommendera deras produkter till er kunder. Ett mobilskal eller mobilfodral från Guess är den perfekta presenten till någon annan, eller dig själv. 

Som vanligt bjuder vi på frakten. Så passa på att unna dig själv eller någon annan ett fint fodral eller skal för att skydda din telefon. Skulle du mot förmodan ångra ditt köp erbjuder vi öppet köp i 90 dagar eller ångerrätt i 14 dagar.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen