• Fri brevfrakt (spårbart från 59kr)
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

 Fri brevfrakt

 90 dagars öppet köp

Smartline
Bästsäljare

Filter:

Färg

  • Stäng

Produkttyp

  • Stäng

Egenskaper

  • Stäng

Material

  • Stäng

Passar till

  • Stäng

Tillverkare

  • Stäng

Ofta när man inhandlat en ny smartphone så kan det vara så att man behöver extra tillbehör i form av längre laddningskablar, extra adaptrar, powerbank, billaddare eller bilhållare för att nämna ett gäng olika produkter som är populära att beställa hem. SkalHuset.se kan stolt presentera ett stort utbud av produkter från Smartline. 

Smartline har ett brett utbud med tillbehör till smartphones och surfplattor. I detta sortiment finns det mesta du kan önska. Smartline har laddningskablar i olika längder för den som önskar beställa en längre laddningskabel. Kablarna finns i längder som exempelvis 1 meter, 2 meter eller 3 meter. Ofta kan man behöva en längre laddningskabel än original kabeln som medföljer vid köp av en smartphone. Kablarna från Smartline finns i lite olika typer format som t ex Lightning, USB-C/Type-C, USB-A och lightning till TYPE-C för att nämna ett par olika modeller. Smartline har även valt att satsa en hel del på biltillbehör och billaddare och dessa finns i TYPE-C, Mikro USB och Lightning. Du borde kunna hitta en modell som passar din smartphone. Ett par av laddarna har även PD (Power Delivery) - vilket betyder att laddaren klarar av att ladda nya och strömkrävande mobiltelefoner eller surfplattor. Om man har PD så laddas enheterna snabbt och effektivt. Ett bra alternativ om man vill ha snabbladdning i bilen och behöver ladda upp sin smartphone snabbt när man färdas i bilen. För att en PD-laddare skall fungera ordentligt så behöver du ha en laddkabel som klarar av högre Ampere, så se till att köpa rätt kabel så att du får ut maximalt av din billaddare. Tänk också på att din telefon måste ha stöd för Power Delivery/Snabbladdning - den information brukar man hitta på din enhet/telefon. 

Istället för att köpa en billaddare från Smartline så kan du inhandla en bilhållare med trådlös laddning. Då kan du säkert och enkelt ladda din smartphone när du kör bil. Du sätter fast din smartphone i laddaren och låter klämmorna på vardera sida omsluta enheten. Med hjälp av sensorer så laddas din telefon automatiskt. Smartlines trådlösa Qi-laddare gör att du slipper kablar och trassel i bilen, en enkel och smart produkt som är värd att fundera på. När du beställer en Qi-laddare så följer det med en USB-A till USB-C-sladd till USB-laddaren i bilen. Dessa kablar är 1 meter långa. 

Idag är det populärt att använda sig av trådlös laddning istället för traditionella laddningskablar. På så sätt slipper du trassel med kablar och att ständigt tappa bort kablarna. 

Om du hittat en Smartline-produkt du vill beställa från SkalHuset.se så rekommenderar vi att du lägger din beställning en vardag innan 16.00. Vi packar och skickar din i så fall din order samma dag. Vi satsar alltid på att ha snabba leveranser till våra kunder. Som kund har du alltid 90 dagars öppet köp ifall förpackningen ej är bruten. Du har också 14 dagars ångerrätt, vilket kan vara tryggt att veta när du beställer hem produkter över nätet.

Skulle det dyka upp en fråga om en viss produkt från Smartline så är du varmt välkommen att skriva till vår kundservice via chatt eller via mail. Du når kundtjänsten på support@skalhuset.se. Vi tar gärna emot dina frågor.

SkalHuset.se önskar dig varmt välkommen!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen